Jogurty a zákysy

zakysy.png
Jogurty

 

 

Jogurty

Náš lahodný jogurt z neodstředěného nehomogenizovaného plnotučného mléka je vyráběn za pomoci pečlivě vybrané směsi bakterií mléčného kvašení a je zahuštěn pouze sušeným odstředěným mlékem. Všechny suroviny jsou vybírány tak, aby byla stoprocentně zaručena jeho lahodná chuť a tuhá konzistence. Navíc tak výsledný jogurt dosahuje vysokého obsahu bílkovin a vápníku. Právě pro tyto složky jsou mléčné výrobky tolik ceněny.

více o jogurtech »

 

Zákysy

Zákys je vyroben tradiční metodou kysáním přímo v obalu. Je z českého kvalitního mléka, chuť je příjemně nakyslá. Použity jsou vlastní kultury s obsahem významných mikroorganismů Lactobacilus lactis, Streptococcus cremoris a Leuconostoc mesenteroides, které příznivě ovlivňují zažívání a posilují rovnováhu střevní mikroflóry.

více o zákysech »

MÁTE DOTAZ? NAPIŠTE NÁM!

Vaše dotazy zodpovídá:
Ing. František Winkler


E-mail: winkler@agrola.cz