JOGURT
Díky nehomogenizovanému plnotučnému
mléku a zakysávání ve skle se pod víčkem
přirozeně vytvoří tuková vrstva.
Jejím odstraněním získáte nízkotučný
jogurt bez jakéhokoli zásahu
do přírodního složení.
Díky nehomogenizovanému plnotučnému
mléku a zakysávání ve skle se pod víčkem
přirozeně vytvoří tuková vrstva.
Jejím odstraněním získáte nízkotučný
jogurt bez jakéhokoli zásahu
do přírodního složení.
Stejný jogurt, stejný postup, jen ve velkém 400g papírovém kelímku. Zakysávání funguje v papírovém kelímku stejně dobře, jako ve skle. Navíc je lehký, nerozbije se ani nepraskne.
Na rozdíl od jogurtu obsahuje zákys
homogenizované plnotučné mléko, které
pomáhá udržet jeho tekutou konzistenci.
Chuť zákysu je přirozeně nakyslá
a osvěžující. Mléčné kultury příznivě
ovlivňují zažívání a posilují rovnováhu
střevní mikroflóry.