Zákysy

 

Jeho příjemně nakyslou chuť má za následek české kvalitní mléko, které kysne dle tradiční metody přímo v obalu. Jogurtové kultury s obsahem tolik významných mikroorganismů Lactobacilus lactis, Streptococcus cremoris a Leuconostoc mesenteroides, příznivě působí na rovnováhu střevní mikroflóry.


Mimo jeho svěží a navíc lahodnou chuť je zákys i vysoce bohatým zdrojem tělu prospěšných bílkovin. Díky recyklovatelnému skleněnému obalu si vychutnáte pravou chuť jihočeského mléka. Sklo totiž neabsorbuje cizí pachy a vy si můžete plně užít originální chuť našich výrobků.

 

Naše jihočeské zákysy

 

jah.png

Zákys jahodový

 mer.png

Zákys meruňkový

bily.png 

Zákys neochucený přírodní

rybiz.png 

Zákys černý rybíz